• Login
  • Register
  • Home
  • Video Recipe
  • Categories
  • Layouts
    • Home Layouts
      • Hero Posts
      • Masonry V1
      • Magazine V2
      • 4 Columns
      • 3 Columns
      • 2 Columns
      • Full Width
      • Half Image
      • No Sidebar
    • Top Slider Layouts
      • Slider Mixed
      • Slider Wide
      • Slider Full
      • Slider Small
      • Slider Boxed
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • Just Image
    • Recipe Layouts
      • Big Image
      • Image on left
      • Image on right
      • Hero Header
    • Header Layouts
      • Compact
      • Big Logo
  • Pages
    • About Me
    • List all Authors
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Shop
      • Product Archive
    • Users
      • Login
      • Register
      • Profile
    • Forum
      • Forum Index
      • Topic Discussion
      • User Profile
  • Home
  • Video Recipe
  • Categories
  • Layouts
    • Home Layouts
      • Hero Posts
      • Masonry V1
      • Magazine V2
      • 4 Columns
      • 3 Columns
      • 2 Columns
      • Full Width
      • Half Image
      • No Sidebar
    • Top Slider Layouts
      • Slider Mixed
      • Slider Wide
      • Slider Full
      • Slider Small
      • Slider Boxed
    • Recipe Formats
      • Video
      • Gallery of Images
      • Just Image
    • Recipe Layouts
      • Big Image
      • Image on left
      • Image on right
      • Hero Header
    • Header Layouts
      • Compact
      • Big Logo
  • Pages
    • About Me
    • List all Authors
  • Features
    • Submit Recipe
    • Search by Ingredients
    • Shop
      • Product Archive
    • Users
      • Login
      • Register
      • Profile
    • Forum
      • Forum Index
      • Topic Discussion
      • User Profile
  • Home
  • Avondeten
  • Parelcouscous

Parelcouscous

Posted on apr 26th, 2016
by Virginie van der Linden
Categories:
  • Avondeten
  • Chicken

Ik ben parelcouscous een keer tegen gekomen in zo’n pakket met verschillende maaltijden. Het zit een beetje tussen pasta en couscous in. De balletjes zijn grover dan bij de gewone couscous en lijken qua structuur iets meer op pasta. Hier vindt iedereen het erg lekker.

Er zijn vele variaties te maken met parelcouscous. Doperwten en kip zijn bij ons een van de favorieten, maar ook als salade bij de bbq met feta, tomaat, olijven en een goede dressing is het erg lekker.

En, heel fijn, voortaan gewoon te vinden in het schap van de supermarkt.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Virginie van der Linden

Add Your Comment Reactie annuleren

About Me

About Me

Categories

Algemeen

Algemeen

Avondeten

Avondeten

Bijgerecht

Bijgerecht

Chicken

Chicken

Fast Food

Fast Food

Fish

Fish

Pizza

Pizza

Salads

Salads

Soups

Soups

Popular Posts

  • Squash soup with Parmesan croutonsSquash soup with Parmesan croutons Put a very large saucepan on a medium heat and…
  • Green veggies with flavoured butterGreen veggies with flavoured butter This wonderfully herby butter gives festive greens loads of flavour,…
  • Barbecoa Bloody MaryBarbecoa Bloody Mary Fry the bacon in a small frying pan over a…

Popular Cuisines

Brazilian

Brazilian

French

French

Italian

Italian

Mexican

Mexican

magic box

Popular Tags

beef broccoli champignons cheese chicken corn hot Julia Child mushrooms quick slowcooking spicy sushi whole grains

Instagram Feed

Load More...
Follow on Instagram

Facebook Page

Popular Recipes

  • Squash soup with Parmesan croutonsSquash soup with Parmesan croutons
  • Green veggies with flavoured butterGreen veggies with flavoured butter
  • Barbecoa Bloody MaryBarbecoa Bloody Mary

Popular Categories

Algemeen

Algemeen

Avondeten

Avondeten

Bijgerecht

Bijgerecht

Chicken

Chicken

Fast Food

Fast Food

Fish

Fish

Pizza

Pizza

Salads

Salads

Soups

Soups

  • Terms of Service
  • Privacy Policy
  • About Us